Lemmers Zaadhandel vlakbij Nijmegen is uw specialist

Lemmers Zaadhandel gevestigd in Beneden Leeuwen bij Nijmegen heeft naast een ‘gewone’ winkel ook een webwinkel. Ons uitgebreide assortiment biologische zaden kunt u bestellen, maar u kunt ook bloemzaden online kopen. Vele particulieren bestellen online allerlei zaden, omdat ze dan terecht kunnen bij de specialist met ervaring. Lemmers Zaadhandel is kritisch op de kwaliteit van de geleverde zaden en heeft veel ervaring. Ons familiebedrijf is direct na de Tweede Wereldoorlog gestart. Dat betekent dat de ervaring in verkoop van zaden van vader op zoon werd doorgegeven. In de omgeving Nijmegen kennen vele klanten die tarwezaden, graszaden en klaverzaden nodig hadden, Lemmers Zaadhandel maar al te goed. Ons bedrijf groeit mee met de vraag van de klant. Vandaar onze uitgebreide webwinkel met honderden artikelen. Neem gerust een kijkje!

In de winkel, Lemmers Zaadhandel op korte afstand van Nijmegen biologische zaden bestellen of bloemzaden online kopen

Alle producten die u vindt in onze winkel Lemmers Zaadhandel nabij Nijmegen zijn ook online te kopen. Bloemzaden zijn populair evenals biologische zaden. Het bestellen online is eenvoudig doordat u betaalt met iDeal en de levering binnen een paar dagen wordt bezorgd. Naast allerlei andere zaden zoals graszaden of groentezaden verkopen wij eveneens:

Bestel vandaag, betaal met iDeal, bezorgd binnen 2 werkdagen!

Uw zaadleverancier online (Zaadhandel biologische zaden en bloemzaden online kopen) is betrouwbaar in de levering van allerhande tuinzaden, bloemzaden en aanverwante artikelen en benodigdheden. Wij leveren uw producten binnen een aantal werkdagen. Kijk op de website en bestel of vul ons contactformulier in bij vragen over producten voor uw hobbytuin.