Bestellen van een kwaliteitsproduct bij de website van Lemmers Zaadhandel!

Bij Lemmers Zaadhandel uit Beneden Leeuwen bij Nijmegen kunt u online pootaardappelen kopen. Wij bewaren de aardappelen in onze eigen koeling waardoor u bij het bestellen van pootaardappelen een product geleverd krijgt welke niet of nauwelijks is uitgelopen. Het online bestellen en kopen gaat heel eenvoudig in onze webwinkel en betalen middels iDeal is eveneens gemakkelijk. Na ontvangst van uw bestelling heeft u uw product met NAK garantie keur zaterdag al in huis. Kijk op onze website, ook voor klein verpakkingen en maak de keuze uit maar liefst 17 verschillende soorten aardappelen zoals Dore, Annabelle, Frieslander, Lady Christle, Lekkerlander, Sante, Surprise, Obama, Mozart, Victoria en Michelle. Neem contact op met specifieke vragen over levering van grotere partijen en bekijk onze website voor een actueel aanbod. Bellen kan ook want Lemmers Zaadhandel hoort graag van u. De klant is koning en nog elke dag groeien wij mee met de vraag van onze klanten.

Pootaardappelen online kopen? Bestellen van groente- en tuinzaden kan ook!

Op onze website vindt u vele mogelijkheden om diverse rassen en hoeveelheden pootaardappelen online te kopen. Naast pootaardappelen verkopen wij eveneens:

Online meststoffen bestellen
Online meststoffen bestellen

Bestel vandaag online en wij leveren binnen 2 werkdagen

Lemmers Zaadhandel (Pootaardappelen online bestellen) levert kwaliteit, is betrouwbaar en al decennia lang actief in de regio Gelderland. Met het familiebedrijf is al jarenlang ervaring opgedaan in zaden en pootaardappelen waardoor wij u kunnen adviseren. Kijk op de website voor tips of bel 0487-591377. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier. Graag tot ziens!