Lemmers Zaadhandel levert uit eigen koeling

Bij Lemmers Zaadhandel uit Beneden Leeuwen, omgeving Nijmegen, kunt u pootaardappelen kopen uit eigen koeling. In heel Gelderland leveren wij pootaardappelen met NAK keur die niet of nauwelijks uitlopen. Wij leveren ook aan tuindersverenigingen en depothouders in kleine verpakkingen. Met keuze uit 17 verschillende soorten aardappelen bezorgen wij gratis in de hele regio. Neemt u contact op voor specifieke vragen over grotere partijen en de diverse rassen. Uit voorraad leveren wij o.a. Frieslander, Annabelle, Lady Christle, Lekkerlander, Sante, Anais, Obama, Victoria en nog veel meer soorten. Kijk op onze website voor het actuele aanbod. Bellen kan ook want Lemmers Zaadhandel groeit mee met de vraag van de klanten, dus wij horen graag van u.

In Gelderland de winkel vlakbij Nijmegen pootaardappelen kopen?

Kom langs bij Lemmers Zaadhandel in Beneden Leeuwen bij Nijmegen als u pootaardappelen wil kopen. In Gelderland hebben wij in de afgelopen decennia een goede naam opgebouwd in de verkoop van pootaardappelen. Daarnaast verkopen wij ook:

Bestel vandaag nog online bij Lemmers Zaadhandel

Lemmers Zaadhandel (Pootaardappelen kopen Nijmegen Gelderland) is een betrouwbare toeleverancier van pootaardappelen en zaden. Onze klanten in de regio zijn al jarenlang tevreden over de geleverde kwaliteit. Wij zijn ook altijd benieuwd naar mogelijke verbeteringen die u ons meldt, want de klant is koning bij Lemmers Zaadhandel. Graag tot ziens bij ons als toeleverancier van pootaardappen van hoge kwaliteit. Bestel op de website of bel 0487-591377. Neem contact op via ons contactformulier.